Oesteroloog

1d4_2084

Oesteroloog

Bent u een fijnproever en wilt u kennis opdoen van oesters ? Volg dan deze oester opleiding en word Oesteroloog! In deze cursus wordt u wegwijs gemaakt in de fascinerende wereld van oesters. We nemen u mee op een prachtige reis door Europa en laten u kennismaken met alle relevante en interessante wetenswaardigheden. U leert de belangrijkste oesterrassen te herkennen en de kleur, geur en smaak te onderscheiden en te benoemen.

De opleiding Oesteroloog is op een uiterst professionele manier opgezet. Stap voor stap begeleiden we u op uw weg naar oesterkenner. U zult alom gerespecteerd worden om uw oesterkennis bij gelegenheden waar oesters geserveerd worden. Naast het proeven en keuren van oesters zult u snel in staat zijn om ook de afkomst van de oesters te duiden.

U zult merken dat u snel de smaak te pakken heeft. Aan het eind van deze cursus kunt u de diverse Europese oestergebieden noemen. Bovendien weet u welke oesters daar geproduceerd worden. Met de kennis die u tijdens deze opleiding opdoet en door het proeven van tal van verschillende oesters wordt u een echte oesterkenner.

Deze opleiding dient verschillende doeleinden:
– kwaliteitsverschillen in oesters.
– U opent oesters voor een relatie of bij een jubileum;
– U bent werkzaam binnen de horeca en wilt uw klanten van goed oesteradvies voorzien.

Maximaal 12 personen. Start cursus medio 2017

Overnachten, ontdek Hotel & Brasserie Katoen